540 de locuinţe, obiectivul de vânzări al dezvoltatorului Cosmopolis pentru 2017

Autor: Georgiana Călin Postat la 18 ianuarie 2017 176 afişări

540 de locuinţe, obiectivul de vânzări al dezvoltatorului Cosmopolis pentru 2017

Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidenţial din zona de nord a Bucureştiului, are ca obiectiv în acest an vânzarea a 540 de noi locuinţe. 

„Obiectivul nostru pentru 2017 este să menţinem vânzările anului trecut, cu o uşoară creştere, şi să ajungem la 540 de locuinţe vândute. Anul trecut am vândut 470 de unităţi cu o valoare totală de 30 de milioane de euro şi am înregistrat o creştere în vânzări de 10% raportat la anul 2015. Anul acesta, continuăm să investim atât în infrastructură, cât şi în dezvoltarea generală a Cosmopolis.”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development.  

2.300 de locuinţe sunt finalizate în acest moment în cadrul Cosmopolis, comunitatea numărând peste 4.500 de locuitori. Preţul de vânzare al locuinţelor din Cosmopolis pleacă de la 35.000 de euro şi ajunge până la 150.000 de euro, excluzând vilele personalizate. Din totalul unităţilor puse la vânzare anul trecut, studiourile şi apartamentele cu două camere au fost cel mai bine primite în rândul cumpărătorilor, cu un procent de 58%, urmate de vile cu 27% şi de apartamentele cu trei camere, cele din urmă având un procent de 15% în totalul vânzărilor.

În cadrul complexului rezidenţial, a fost construit anul trecut şi strip mall-ul Cosmopolis Plaza, în urma unei investiţii de 2,2 milioane de euro. Acesta are deja deschise magazine dedicate celor mici, o farmacie, o curăţătorie, un pet-shop, magazine de îmbrăcăminte, un supermarket, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, un beauty salon şi alte spaţii destinate serviciilor. Strip mall-ul dispune şi de o parcare proprie. Alte magazine se vor deschide în 2017, urmând ca în luna aprilie, gradul de ocupare a spaţiilor comerciale să fie în proporţie de 90%. Pe lângă strip mall, locuitorii din Cosmopolis beneficiază şi de facilităţi precum o grădiniţă, o şcoală primară, un parc, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, şapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal şi tenis, restaurant şi mai multe terenuri de joacă pentru copii. În plus, rezidenţii au transportul asigurat până la staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, prin linii de microbuz care circulă permanent, din 30 în 30 de minute. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.