Câţi bani poţi câştiga ca să te joci la serviciu?

Postat la 18 ianuarie 2017 378 afişări

Câţi bani poţi câştiga ca să te joci la serviciu?

Ubisoft, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri AAA din România, anunţă majorarea salariului pentru poziţiile de entry-level game tester. Începând din luna decembrie 2016, salariul pentru această poziţie ajunge la 1.750 lei.  Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria locală a jocurilor video, având acum peste 1.500 de angajaţi.

“Industria IT este una foarte competitivă şi dorim să rămânem aliniaţi la piaţă, din punct de vedere salarial, pe toate nivelurile de senioritate. De aceea, începând cu luna decembrie 2016, am majorat salariul pentru poziţiile de entry-level din departamentul Quality Control,” declară Grigoriada Stroe, HR & Operations director în cadrul Ubisoft România. “Avem 1.000 de oameni angajaţi în departamentul Quality Control. În lipsa unei specializări dedicate dezvoltării jocurilor video în facultăţi, un job în acest departament reprezintă o rampă de lansare pentru cei care îşi doresc o carieră în industrie. Iar noi vrem să le oferim tot suportul de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Pe lângă remuneraţia salarială şi bonuri de masă, Ubisoft oferă un pachet extins de beneficii şi facilităţi şi asigură o cultură organizaţională centrată pe ideea de work-life balance”. În funcţie de vechimea în companie, angajaţii beneficiază de asigurări de viaţă şi sănătate şi un fond de pensie facultativă. În plus, toţi angajaţii au acces la servicii medicale, sală de fitness la sediul companiei, biciclete, bibliotecă de jocuri şi cărţi şi diferite activităţi lunare menite să asigure o atmosferă de lucru cât mai relaxantă. 

Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT şi primul din domeniul jocurilor video, având o vechime de 25 de ani în România şi peste 1.500 de angajaţi în departamentele Producţie, Quality Control şi IT.

Compania are în portofoliu produse ca Silent Hunter, Blazing Angels sau H.A.W.X, iar apoi a migrat catre co-development si si-a lasat amprenta pe block bustere ca Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon si Watch Dogs.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
castigare,
serviciu,
angajati,
salariu,
jocuri video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.