Bogdan Badea este noul director de vânzări al eJobs

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 ianuarie 2017 268 afişări

Bogdan Badea este noul director de vânzări al eJobs

eJobs Group, compania care deţine cea mai mare platformă de recrutare online din România, anunţă numirea lui Bogdan Badea în poziţia de head of sales.

Bogdan Badea a acumulat experienţă în vânzări şi business development acumulată în cadrul unor companii româneşti şi multinaţionale precum P&G, Accace sau Ernst & Young, unde a coordonat de-a lungul carierei echipe, proiecte şi portofolii complexe. În ultimii doi ani şi-a dezvoltat cariera în cadrul Smartree, lider pe piaţa de externalizare a serviciilor de salarizare şi administrare de personal din România, în poziţia de Business Development & Strategic Alliances director.

Pe termen mediu şi lung, principalele obiective strategice ale echipei comerciale conduse de Bogdan Badea vizează extinderea companiei în segmentul business-to-business (B2B) şi dezvoltarea portofoliului de servicii dedicate acestui segment. Astfel, Badea va coordona, din această poziţie, dezvoltarea strategiei de vânzări şi consolidarea parteneriatelor strategice cu clienţii de tip companii.

“Vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluţii de recrutare inovatoare, care să susţină permanent nevoile partenerilor noştri şi să-i sprijine pe aceştia să-şi atingă propriile obiective de performanţă”, a spus Bogdan Badea. 

Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi are un Master în Finanţe Corporative şi Burse de Valori.

Lansată în 1999, eJobs este astăzi cea mai mare platformă de recrutare online din România, cu un număr de peste 3,5 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii şi peste 30.000 de joburi active în orice moment.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recrutare,
cariera,
platforma,
echipe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.