Locurile de o frumseţe uluitoare unde puţini oameni au curaj să meargă - GALERIE FOTO

Postat la 17 ianuarie 2017 242 afişări

Fie că este vorba despre legende sau despre un grad de risc ridicat fie din pricina animalelor sau pentru că rutele sunt dificil de parcurs, sunt turişti atraşi de trasee periculoase. Active junky a reunit unele dintre cele mai periculoase rute:

Yoseminte National Park, California

Ruta cu cabluri duble din acest parc este cu adevărat periculoasă. De regulă, cei care alunecă pe versanţii de granit nu mai au scăpare.


Rover Run, Alaska

Traseul montan atrage turişti mai cu seamă pentru că aceştia îşi doresc să vadă urşii din zonă.


Via Ferrata, Italia

Zona atrage mulţi amatori de căţărări, care sfidează moartea.


Aokigahara, Japonia

Zona este numită şi Pădurea sinucigaşilor, pentru că în fiecare an circa 100 de oameni aleg să-şi pună capăt vieţii în acest loc. Traseul nu este dificil, dar zona este înspăimântătoare.


Labirintul, Utah

Parte din Canionul din SUA, în zonă sunt firmaţiuni care alcătuiesc un labirint şi este uşor să rătăceşti drumul. The Maze este la o distanţă de peste 70 km de cea mai apropiată stradă.


Podul suspendat Trift, din Alpii elveţieni

Podul este construit la o înălţime mare, iar dacă nu ar fi utilitatea lui, s-ar putea crede că a fost făcut pentru amatorii de senzaţii tari.


Vârfurile Moher, Irlanda

Orice aţi face, nu vă apropiaţi prea mult de aceste formaţiuni, protejate de UNESCO, pentru că ar putea fi ultimul lucru pe care îl faceţi.


Vulcanul Pacaya, Guatemala

În 2010, un reporter a murit din pricina unei explozii a vulcanului.


Hushan, China

Muntele pe care călugării cultului taoist au mai multe aşezări sfinte, are trasee foarte greu accesibile.


El Camino del Ray, Spania

La un moment dat acest traseu era folosit de muncitorii care lucrau la hidrocentrală, dar acum drumul este stricat şi nu se ocupă nimeni de repararea lui.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.