O elevă de 11 ani a supravieţuit masacrului din Texas, prefăcându-se că e moartă şi acoperindu-se cu sângele unui prieten

Postat la 28 mai 2022 271 afişări

O elevă de 11 ani a supravieţuit masacrului din Texas, prefăcându-se că e moartă şi acoperindu-se cu sângele unui prieten

Irma Garcia, o altă profesoară ucisă la şcoala primară Robb, s-a sacrificat pentru a-i proteja pe copiii din clasa ei.

Împuşcăturile din Uvalde au fost cele mai sângeroase împuşcături într-o şcoală în aproape un deceniu şi al doilea cel mai grav atac într-o şcoală primară din istoria Statelor Unite.

Membrii unei unităţi tactice a Poliţiei de Frontieră americane au pătruns în clasă şi l-au ucis pe atacator, iar un agent a fost rănit într-un schimb de focuri de armă, au declarat autorităţile.

O elevă în vârstă de 11 ani de la şcoala primară Robb din Uvalde, Texas, a supravieţuit masacrului de marţi acoperindu-se cu sângele unui prieten şi prefăcându-se că a murit, potrivit familiei fetei. Miah Cerrillo a fost nevoită să privească cum învăţătoarea şi prietenii ei au fost împuşcaţi de un pistolar singuratic care a masacrat 19 elevi şi doi profesori înainte de a fi ucis de forţele de ordine.

Fata a intrat rapid în ceea ce mătuşa ei a descris ca fiind „modul supravieţuitor”, făcându-se să pară rănită, ungându-şi pe corp sângele unei prietene neidentificate.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eleva,
masacru,
moarta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.