O companie din Cluj va avea un responsabil cu fericirea angajaţilor la locul de muncă

Autor: Dorin Oancea Postat la 02 iunie 2021 550 afişări

Compania FSP Global Group a decis să creeze un nou post, de Chief Happiness Officer (CHO) responsabil cu fericirea angajaţilor la locul de muncă.

O companie din Cluj va avea un responsabil cu fericirea angajaţilor la locul de muncă

„Unul dintre motivele pentru care am hotărât crearea acestui nou post este că, din cauza perioadei pandemice, noi, cu toţii, am devenit din ce în ce mai retraşi, mai nesociabili. Acum, când în sfârşit se vede luminiţa de la capătul tunelului, trebuie să ne adaptăm unui nou program de lucru, hibrid: work from home va fi cel mai probabil alternat cu lucrul (de) la birou. După o perioadă atât de îndelungată în care oamenii au lucrat din confortul propriei locuinţe, acum este necesar să se (re)adapteze noii realităţi, să (re)devină parte a echipei, să (re)descopere sentimentul de apartenenţă la o organizaţie. Iar aceste modificări este nevoie să le aducă satisfacţii profesionale şi personale, să îi facă fericiţi”, arată compania într-un comunicat.

Rolul CHO este să descopere nevoile fiecăruia dintre colegii noştri pentru a înţelege ce îi face fericiţi, dar şi pentru a le arăta că munca pe care ei o fac contează pentru echipă şi pentru companie. Mediul de lucru poate fi o sursă de satisfacţii profesionale şi personale dacă oamenii se pot dezvolta - nu numai din punct de vedere profesional, ci şi uman.

”Fericit şi motivat sunt doi termeni total diferiţi. Atunci când un angajat este fericit, este motivat să fie mai bun din punct de vedere profesional. Fericirea este o stare de spirit care se vede în tot ceea ce facem”, concluzionează Antonio Patane, fondator FSP Global Group.

FSP Global Group este un consorţiu de companii cu sediul central în Cluj Napoca şi cu operaţiuni în ţări de pe toate continentele. FSP Global, principala companie a consorţiului, furnizează servicii de relaţii cu clienţii şi consultanţă în call-center-e.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
fericire,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.