O casă din zona protejată Armenească, demolată fără autorizaţie. PMB sesizează Parchetul

Postat la 11 iulie 2014 128 afişări

O casă veche de peste 100 de ani din zona protejată Armenească a fost demolată, în weekend, fără ca proprietarii să aibă autorizaţie de desfiinţare şi urmând ca, până în mai 2016, să fie construită în locul ei o locuinţă cu etaj, Primăria Capitalei sesizând organele de urmărire penală.

O casă din zona protejată Armenească, demolată fără autorizaţie. PMB sesizează Parchetul

 Casa din strada Semilunei nr. 1 situată în zona construită protejată nr. 39 Armenească a fost demolată în totalitate, weekend-ul trecut.

La adresa respectivă, pe gardul şantierului este pus un anunţ potrivit căruia se construieşte o locuinţă formată din subsol, parter şi un etaj, în baza autorizaţiei nr. 183/1226399 din 2 aprilie 2014. Începerea lucrărilor a avut loc pe 15 mai anul acesta, iar termenul pentru finalizarea lor este 15 mai 2016, potrivit aceluiaşi anunţ.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei "Salvaţi Bucureştiul", Nicuşor Dan, sâmbătă, membrii ONG-ului au sunat la 112 pentru a sesiza demolarea. La faţa locului s-au prezentat pe rând oficiali ai Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale a Sectorului 2 şi ai Poliţiei Locale a Capitalei, fiecare arătând că sesizarea nu este de competenţa sa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-casa-din-zona-protejata-armeneasca-demolata-fara-autorizatie-pmb-sesizeaza-parchetul-12930463
12930463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.