O cântăreaţă a murit de COVID-19, după ce a contract voluntar boala pentru a obţine certificatul sanitar

Postat la 18 ianuarie 2022 1606 afişări

O cântăreaţă a murit de COVID-19, după ce a contract voluntar boala pentru a obţine certificatul sanitar

Hanka Horka, o cântăreaţă celebră din Cehia, a fost răpusă de Covid-19, după ce s-a infectat intenţionat. Artista avea doar 57 de ani, informează La Repubblica.

La data de 14 ianuarie, prin intermediul unei postări pe Facebook, vedeta a anunţat că s-a infectat cu varianta Delta a coronavirsului pentru a obţine certificatul sanitar şi a trăi fără restricţii.

„Viaţa este aici pentru mine şi pentru tine”, a scris ea, invitându-i pe oameni să-i urmeze exemplul.

Artista a povestit că a luat virsului după ce s-a aflat în contact prelungit cu câteva rude de-ale sale care erau diagnosticate cu Covid-19. Ea a precizat că a depăşit boala şi că putea să meargă liniştită la teatru şi la saună.

Din păcate, la câteva zile de la anunţul postat pe Facebook, starea de sănătate a cântăreţei s-a deteriorat. În cele din urmă, ea a fost răpusă de Covid-19, scris stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cehia,
cantareata,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.