O altă acţiune reprobabilă a poliţiştilor? Bătrână de 81 de ani, amendată de agenţi pentru că nu a grăbit traversarea străzii

Postat la 07 august 2019 55 afişări

O bătrână în vârstă de 81 ani a fost amendată de Poliţia Capitalei deoarece nu s-a grăbit pe trecerea de pietoni. Femeia, care se deplasa cu dificultate, a fost surprinsă de culoarea roşie a semaforului la jumătatea străzii.

O altă acţiune reprobabilă a poliţiştilor? Bătrână de 81 de ani, amendată de agenţi pentru că nu a grăbit traversarea străzii

Imaginile în care bătrâna este amendată de poliţiştii Capitalei au fost postate pe reţelele de socializare. Bătrâna în vârstă de 81 de ani a fost sancţionată de echipaje deoarece nu s-a grăbit la traversare.

„Am pornit pe verde, dar s-a schimbat când eram pe la mijloc”, spune femeia.

Până la ora transmiterii ştirii, reprezentanţii Poliţiei nu au furnizat încă un punct de vedere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
batrana,
refuz,
strada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.