NUNTA REGALĂ: De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi"

Postat la 19 mai 2018 13365 afişări

Samantha Grant susţine că nu înţelege de ce actriţa şi-a ignorat complet familia atunci când au fost trimise invitaţiile de nuntă, mai ales că se consideră apropiate.

NUNTA REGALĂ: De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi"

De asemenea, povesteşte că şi ea este rudă cu Harry, la fel ca Meghan. Un studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtaţi, având strămoşi comuni din secolul al XV-lea, cei din partea tatălui actriţei traversând Oceanul Atlantic în 1632, notează metro.co.uk.

 

„Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitaţi. Familia e familie”, a scris Samantha pe Twitter. „Şi nu e doar Meg verişoară de gradul 15 cu Harry. Eu şi fratele meu suntem de asemenea. După tată m-am născut o Markle. Să excluzi familia Markle de la nuntă ar fi un lucru extrem de nepotrivit”, a mai comentat sora lui Meghan.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.