Numele unuia dintre autorii atacurilor din Sri Lanka, făcut public. Cine este acesta

Postat la 24 aprilie 2019 54 afişări

Surse din cadrul serviciilor britanice de securitate au declarat pentru CNN că numele unuia dintre autorii atacurilor teroriste din Sri Lanka este Abdul Lathief Jameel Mohamed, iar acesta ar fi studiat în Marea Britanie între anii 2006 şi 2007.

Numele unuia dintre autorii atacurilor din Sri Lanka, făcut public. Cine este acesta

Potrivit aceloraşi surse, posibilitatea ca organizaţia teroristă Stat Islamic să fie implicată în organizarea atacurilor este din ce în ce mai mare.

"Credem că unul dintre terorişti a studiat în Marea Britanie şi apoi în Australia, înainte de a se întoarce să se stabilească în Sri Lanka", declarase anterior Ruwan Wijewardene, ministrul Apărării de la Colombo. Wijewardene a confirmat că multe dintre persoanele implicate au avut conexiuni internaţionale, locuind sau studiind în străinătate.

 

"În grupul acesta de sinucigaşi există mulţi care au studii şi provin din clase sociale medii sau superioare, aşa că familiile lor dispun de stabilitate financiară. Unii dintre ei au studiat în străinătate", a adăugat acesta.

 

Miercuri, bilanţul atentatelor de duminică a ajuns la 359 de morţi, inclusiv 39 de persoane de altă naţionalitate şi 500 de răniţi.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sri lanka,
atacuri,
autori,
nume

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.