Numarul turistilor straini se dubleaza daca Romania promoveaza muntele, Delta si viata la tara

Postat la 13 iulie 2011 18 afişări

Romania si-ar putea dubla numarul de turisti straini in urmatorii 2-3 ani, de la 1,3 milioane in prezent, daca va continua sa se concentreze pe promovarea muntelui, a Deltei, a manastirilor si a vietii la tara, afirma Taleb Rifai, secretarul general al Organizatiei Mondiale a Turismului (OMT).

"Numarul persoanelor care trec granitele Romaniei este de 7,5-8 milioane in fiecare an, iar dintre acestia noi estimam ca 1,2-1,3 milioane sunt turisti. Aceasta cifra are trebui cel putin dublata in urmatorii 2-3 ani, dar doar daca actualele politici continua. Pentru o lunga perioada de timp, Romania s-a concentrat pe litoral, care este un activ important. Dar unicitatea Romaniei sunt muntele, campiile, viata la tara, care au inceput sa fie valorificate in ultimii 2-3 ani, si aceasta este directia buna", a declarat Rifai pentru

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munte,
Delta,
viata la tara
/actualitate/numarul-turistilor-straini-se-dubleaza-daca-romania-promoveaza-muntele-delta-si-viata-la-tara-8493958
8493958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.