Numărul modelelor de maşini electrice se va tripla în Europa până în 2021

Postat la 18 iulie 2019 69 afişări

Este aşteptat ca numărul modelelor de maşini electrice disponibile în Europa să se tripleze până în 2021, potrivit unui grup de lobby pentru mediu, citat de BBC.

Numărul modelelor de maşini electrice se va tripla în Europa până în 2021

Intrarea pe piaţă a maşinilor electrice a avut un ritm mai lent din cauza lipsei unei infrastructuri de încărcare a bateriilor şi a preţurilor ridicate.

Ultimele informaţii arată că în 2021 numărul modelelor de maşini oferite spre vânzare va creşte la 214, faţă de cele 60 de la finele anului 2018.

Mai multe variante accesibile ca preţ ar putea determina clienţii să facă trecerea de la motoarele cu combustie internă spre cele electrice mai devreme decât este anticipat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini electrice,
modele,
europa,
asteptare,
bbc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.