Numărul 1 mondial în agroalimentaţie retrage produse conţinând carne de cal din Spania şi Italia

Postat la 19 februarie 2013 9 afişări

Grupul elveţian Nestlé a anunţat luni că retrage de la vânzare în Spania şi Italia două produse prezentate ca fiind de vită dar care conţin carne de cal.

"Testele noastre au descoperit urme de ADN de cal în două produse pe bază de vită furnizate de H.J Schypke", o companie germană subcontractoare a JBS Toledo NV, anunţă numărul 1 mondial în agroalimentaţie, într-un comunicat.

Nestlé a decis să retragă "imediat"de la vânzare în Spania şi Italia ravioli şi tortellini vânduţi sub numele Buitoni Beef Ravioli şi Beef Tortellini. "Îi vom înlocui cu produse în cazul cărora testele ADN au confirmat că au în conţinut 100 la sută carne de vită", adaugă comunicatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/numarul-1-mondial-in-agroalimentatie-retrage-produse-continand-carne-de-cal-din-spania-si-italia-10572309
10572309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.