Număr record de turişti în Grecia: 17 milioane în primele zece luni ale anului

Postat la 27 decembrie 2013 73 afişări

Numărul turiştilor străini care au vizitat Grecia în primele zece luni ale anului a depăşit pentru prima oară în istoria ţării 17 milioane de persoane, iar pentru 2014 creşterea este aşteptată să continue, relatează Kathimerini.

Număr record de turişti în Grecia: 17 milioane în primele zece luni ale anului

 Datele publicate de Banca Greciei arată că numărul turiştilor sosiţi din străinătate a crescut cu 15,5% în intervalul ianuarie-octombrie, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, la 17,08 milioane de persoane.

Recordul absolut al veniturilor din turism, înregistrat în 2008, urmează la rândul său să fie depăşit în acest an, având în vedere că în primele 10 luni încasările au atins 11,6 miliarde de euro, cu doar câteva milioane de euro sub cele din 2008.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/numar-record-de-turisti-in-grecia-17-milioane-in-primele-zece-luni-ale-anului-11825660
11825660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.