Vânzările Volkswagen în China ar putea să le depăşească pe cele ale General Motors în 2014, prima oară în nouă ani

Postat la 27 decembrie 2013 10 afişări

Volkswagen (VW) este pe cale să vândă în 2014 mai multe vehicule în China decât General Motors (GM), pentru prima oară în ultimii nouă ani, urmând să recâştige poziţia de cel mai mare producător auto străin pe cea mai mare piaţă de profil la nivel global.

Vânzările Volkswagen în China ar putea să le depăşească pe cele ale General Motors în 2014, prima oară în nouă ani

 Ambele companii au depăşit obiectivele stabilite, de a comercializa peste trei milioane de vehicule în China în acest an. VW a reuşit acest lucru pe 5 decembrie, iar GM o săptămână mai târziu. Producătorul auto german a vândut în China cu 70.000 de vehicule mai mult decât GM în primele 11 luni, potrivit datelor raportate de cele două companii, relatează Bloomberg.

Competiţia dintre principalii producători auto din Europa şi Statele Unite urmează să se intensifice, aceştia anunţând investiţii în valoare totală de 36 de miliarde de dolari în China, chiar dacă tot mai multe oraşe din această ţară anunţă restricţii menite să reducă poluarea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzarile-volkswagen-in-china-ar-putea-sa-le-depaseasca-pe-cele-ale-general-motors-in-2014-prima-oara-in-noua-ani-11825623
11825623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.