Nudurile artistice schimbă politica de pubilcare de la Facebook. Ultimul scandal, generat de un tablou semnat de Picasso

Postat la 08 august 2018 70 afişări

Compania Facebook va reformula regulamentul privind imaginile cu nuduri artistice publicate pe reţeaua de socializare online, potrivit portalului canadian Global News, care citează declaraţia unui oficial al unui muzeu din Montreal cenzurat la începutul lunii august.

Nudurile artistice schimbă politica de pubilcare de la Facebook. Ultimul scandal, generat de un tablou semnat de Picasso

Compania Facebook a fost criticată recent după ce a eliminat o reclamă a Muzeului de Arte Frumoase din Montreal, care includea un nud realizat de Pablo Picasso.

Un purtător de cuvânt al muzeului, Pascale Chasse, a spus că reclama a fost blocată pentru că includea imaginea unui tablou de Picasso intitulat "Femmes a la toilette". Reprezentanta muzeului a precizat că, între timp, reclama originală a fost republicată online şi că Facebook a promis că îşi va reformula regulile privind nudurile artistice.

Facebook este criticată regulat pentru conţinuturile pe care le autorizează sau nu pentru difuzare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.