„Nu e uşor să o văd plângând în fiecare seară"- Monfils despre soţia sa, ucraineanca Elina Svitolina

Autor: Rafael Hekman Postat la 16 martie 2022 234 afişări

Spre deosebire de partenera sa, ucraineanca Elina Svitolina, francezul Gael Monfils are un început foarte bun de sezon 2022, reuşind performanţe importante în mai multe evenimente. Partenera lui este însă afectată de situaţia în care se află Ucraina.

„Nu e uşor să o văd plângând în fiecare seară"- Monfils despre soţia sa, ucraineanca Elina Svitolina

În ciuda startului bun de sezon, Monfils se confruntă cu o problemă personală serioasă în această perioadă, soţia sa fiind profund afectată de drama prin care trece ţara sa. Svitolina a fost vocală în legătură cu războiul din Ucraina, dar acest lucru i-a afectat evoluţia din teren. Vorbind despre această situaţie, după ce l-a învins pe Medvedev la Indian Wells, Monfils a spus, citat de tennisuptodate.com:

"Da. Nu este uşor să văd prin ce trece familia soţiei mele. Da, adică, a doua mea familie, care se luptă. Nu este uşor să o văd pe soţia mea plângând în fiecare seară, în ultimele săptămâni. A fost greu. Ştii, a fost greu."

„Bineînţeles, am fost şi sunt alături de ea în fiecare zi, pentru ea, pentru familie. O mare parte a familiei ei este încă acolo. Este greu de descris, pentru că sunt cu ea. Sunt cu ea. E o adevărată nebunie, ştii, când te gândeşti la asta."

„Dar încercăm să ne descurcăm cum putem mai bine. Şi cu siguranţă eu, ştii, încerc să-i fiu sprijin, să fiu acel ceva pe care ea se poate sprijini, şi cu siguranţă şi pentru a doua mea familie, ştii, fac orice pentru ei, pentru a-i face fericiţi şi în siguranţă, e tot ceea ce pot face."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elina svitolina,
gael monfils,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.