Nu a putut lua notă de trecere la examene, dar a reuşit să devină cel mai influent om din industria hotelieră

Postat la 23 iulie 2019 624 afişări

Viaţa lui Robin Hutson ar fi fost probabil mult mai puţin reuşită dacă nu ar fi picat la examenele din timpul liceului.

Nu a putut lua notă de trecere la examene, dar a reuşit să devină cel mai influent om din industria hotelieră

Pentru că nu a putut intra la o facultate de renume, el a ales să urmeze o şcoală profesională.

 

După absolvirea colegiului de catering din Surrey, la sud de Londra, la mijlocul anilor 1970, el s-a alăturat programului de formare a grupului hotelier Savoy.

 

El a înfiinţat lanţul popular Hotel du Vin în 1994; zece ani mai târziu, Robin Hutson şi partenerul său au vândut compania pentru 66 de milioane de lire sterline.

 

Din 2011, Robin a construit o altă colecţie de hoteluri, numită The Pig. În prezent, cu şase locaţii din sudul Angliei, compania din spatele mărcii - Home Grown Hotels - are venituri anuale de peste 20 milioane de lire sterline.

 

Cariera de succes a lui Robin i-a adus titlul de "cel mai influent hotelier din Marea Britanie".

 

După absolvirea colegiului de catering din Surrey, la sud de Londra, la mijlocul anilor 1970, el s-a alăturat programului de formare profesională a grupului hotelier Savoy.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
examene,
reusita,
industrie,
nota,
trecere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.