Novak Djokovic a anunţat că nu va mai juca tenis în acest an, din cauza unei accidentări

Postat la 26 iulie 2017 54 afişări

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, numărul 4 mondial, a anunţat, miercuri, pe pagina sa Facebook, că nu va mai juca la niciun turneu în 2017, din cauza unei accidentări la cot.

Novak Djokovic a anunţat că nu va mai juca tenis în acest an, din cauza unei accidentări

Novak Djokovic, deţinător a 12 trofee de Grand Slam, a precizat că Andre Agassi va rămâne în echipa sa: "Va dura câteva luni să mă recuperez, aşa că nu mai pot participa la niciun turneu în 2017! Sper ca după aceea să mă pot antrena normal şi să-mi refac corpul şi jocul. E cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată! Andre s-a angajat să rămână alături de mine".

Djokovic, în vârstă de 30 de ani, a suferit accidentarea în sfertul de finală de la Wimbledon contra lui Tomas Berdych, când a şi abandonat.

Fostul lider mondial va rata inclusiv ultimul turneu de Grand Slam al anului, cel de la US Open, programat în perioada 28 august - 10 septembrie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.