Noul primar al Timişoarei caută administrator public cu „rezistenţă la stres şi o doză de umor”

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 noiembrie 2020 43 afişări

Noul primar al Timişoarei Dominic Fritz caută administrator public cu „rezistenţă la stres şi o doză de umor”.

Noul primar al Timişoarei caută administrator public cu „rezistenţă la stres şi o doză de umor”

Dominic Fritz anunţă că Timişoara merită cel mai bun city manager: un lider dinamic, eficient şi integru, cu experienţă semnificativă în managementul public şi/sau privat.

„Sunteţi o persoană proactivă, promotoare a transformării organizaţionale, cu spirit antreprenorial şi disciplină? În mijlocul unei cariere de succes, vă doriţi nu doar o nouă provocare profesională, ci şi să vă implicaţi activ în slujba comunităţii? Vreţi să faceţi parte din echipa de conducere în ceea ce va deveni una din cele mai dinamice administraţii locale din România, în al treilea cel mai mare oraş din România, Capitala Europeană a Culturii 2023, cu un buget anual de 1,5 miliarde lei?”, este anunţul lui Dominic Fritz.

Administratorul public al Timişoarei trebuie să administreze şi să gestioneze „cu diligenţa unui bun proprietar” patrimoniul instituţiilor publice a Municipiului Timişoara, să eficientizeze cheltuielile de funcţionare ale Primăriei Timişoara şi ale instituţiilor din subordine, să asigure întreţinerea şi funcţionarea investiţiilor publice făcute de Primărie, să reprezinte Primăria în raporturile cu contractanţii, să coordoneze activităţile de achiziţii publice ale Primăriei şi să răspundă de implementarea şi respectarea serviciilor contractate pentru întreţinerea spaţiilor publice, pentru salubrizare stradală, dezinsecţie şi deratizare şi pentru iluminatul public la nivelul Municipiului Timişoara.

Cerinţele pentru candidaţi:

Studii superioare de economie, inginerie, administraţie publică sau domenii similare;

Experienţă în poziţii de conducere în managementul public şi/sau privat de minim 10 ani;

Cunoştinţe solide de operare a sistemelor informatice;

Managementul echipelor complexe şi multidisciplinare;

Cunoştinţe solide în domeniul bugetării şi execuţiei de bugete;

Foarte bune aptitudini de negociere;

Stăpânirea la nivel avansat a limbii engleze;

Spirit de echipă, rezistenţă la stres şi o doză de umor;

Disponibilitate imediată, cel târziu în ianuarie 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fritz,
administrator,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.