Noul pact de stabilitate pregătit de liderii europeni prevede reguli fiscale dure şi sancţiuni reale

Postat la 28 noiembrie 2011 5 afişări

Un nou pact de stabilitate la nivelul zonei euro, pregătit de Germania, Franţa şi Italia, prevede reglementări bugetare mai stricte şi sancţiuni reale pentru ţările care nu le vor respecta, a declarat duminică ministrul francez al Bugetului, Valerie Percesse.

Întrebată dacă Franţa, Germania şi Italia pregătesc o variantă mai dură a Pactului de Stabilitate privind reglementările pe buget, Pecresse a arătat că pactul "nu se va aplica doar la nivelul celor mai mari trei economii ale zonei euro". "Este vorba despre un nou pact de guvernanţă pentru toată zona euro, guvernanţă cu autorităţi reale de reglementare şi sacţiuni adevărate", a declarat Pecresse la Canal+.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-pact-de-stabilitate-pregatit-de-liderii-europeni-prevede-reguli-fiscale-dure-si-sanctiuni-reale-9011064
9011064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.