Noul iPhone se lansează peste nici 24 de ore

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 octombrie 2011 57 afişări

Apple desfăşoară mâine la 17:00, ora României, o conferinţă în care cel mai probabil va lansa cea de-a cincea generaţie a telefonului mobil iPhone.

Evenimentul va avea loc într-un cadru foarte restrâns, chiar la sediul Apple, spre deosebire de modul în care compania a lansat până acum telefoanele iPhone. De altfel, pentru prima dată de la apariţia legendarului dispozitiv, lansarea nu va fi făcută de Steve Jobs, ci de Tim Cook, cel care a preluat recent poziţia de CEO.

Noul telefon iPhone a devenit în ultima perioadă un subiect fierbinte şi a fost supus multor speculaţii. Invitaţia Apple la evenimentul "Let's talk iPhone" nu confirmă în niciun fel că ar fi vorba despre lansarea unui nou dispozitiv, însă discreţia caracteristică producătorului nu i-a împiedicat pe specialişti şi fani să facă presupuneri.

Despre noul telefon se speculează că se va numi fie iPhone 4S, fie iPhone 5. Va fi mai subţire decât predecesorul iPhone 4, va avea un procesor mai puternic, comparabil cu cel de pe tableta iPad şi va fi dotat cu cameră foto de opt megapixeli, potrivit mai multor surse citate de presa internaţională.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Noul iPhone,
Apple,
mobil,
Steve Jobs,
Tim Cook
/actualitate/noul-iphone-se-lanseaza-peste-nici-24-de-ore-8835010
8835010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.