NOUĂ CUTREMURE în septembrie, în zona Galaţi. Cel mai recent, de 3,6 grade, a avut loc luni. Ponta: Nu reprezintă un motiv de panică

Postat la 30 septembrie 2013 31 afişări

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter s-a înregistrat luni, la ora 08.01, în zona Galaţi, unde în septembrie au fost înregistrate alte opt seisme, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului. Situaţia seismelor produse în ultima perioadă în judeţul Galaţi este monitorizată de către autorităţi şi nu există motive de panică, a declarat premierul Victor Ponta, la comandamentul pentru situaţii de urgenţă reunit, luni, la Guvern ca urmare a avertizărilor meteo.

NOUĂ CUTREMURE în septembrie, în zona Galaţi. Cel mai recent, de 3,6 grade, a avut loc luni. Ponta: Nu reprezintă un motiv de panică

 Cutremurul a avut intensitatea II în zona epicentrală şi s-a produs la o adâncime de cinci kilometri, a precizat Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Oraşele apropiate de epicentrul seismului sunt Galaţi (20 de kilometri), Brăila (28 de kilometri), Măcin (38 de kilometri),Tecuci (51 de kilometri) şi Focşani (53 de kilometri).

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richeter, s-a produs duminică, la ora 21.10, la o adâncime de 10 kilometri. Epicentrul seismului a fost la 17 kilometri de municipiul Galaţi, la 27 de kilometri de Brăila, la 36 de kilometri de Măcin, la 53 de kilometri de Tecuci şi la 57 de kilometri de Focşani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noua-cutremure-in-septembrie-in-zona-galati-cel-mai-recent-de-3-6-grade-a-avut-loc-luni-ponta-nu-reprezinta-un-motiv-de-panica-11422729
11422729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.