NOU RAID ÎN FÂŞIA GAZA: Israelul începe mobilizarea rezerviştilor şi acuză Hamas că nu respectă armistiţiul

Postat la 16 noiembrie 2012 21 afişări

Armata israeliană a început, vineri, mobilizarea a 16.000 de rezervişti în cadrul operaţiunii militare "Pilon de Apărare" împotriva grupărilor armate din Gaza, a anunţat o purtătoare de cuvânt a armatei. Doi palestinieni au fost ucişi în timpul unui raid aerian israelian în nordul Fâşiei Gaza, în timpul vizitei premierului egiptean Hisham Qandil, au anunţat surse medicale palestiniene.

Un purtător de cuvânt al premierului israelian Benjamin Netanyahu acuzase anterior mişcarea Hamas, care controlează Fâşia Gaza, că nu respectă armistiţiul provizoriu anunţat de Israel în timpul vizitei şefului Guvernului egiptean. Israelul începe mobilizarea rezerviştilor în cadrul operaţiunii militare împotriva Fâşiei Gaza "Procesul este în curs, armatat distribuie convocări pentru 16.000 de soldaţi în rezervă", a precizat purtătoarea de cuvânt. Ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, a aprobat joi convocarea a până la 30.000 de rezervişti, ce ar putea fi mobilizaţi în orice moment.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raid,
fasia gaza,
hamas,
armistitiu
/actualitate/nou-raid-in-fasia-gaza-israelul-incepe-mobilizarea-rezervistilor-si-acuza-hamas-ca-nu-respecta-armistitiul-10328420
10328420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.