NOU ATAC în Germania: Un imigrant sirian a omorât o persoană şi a rănit alte două, în apropiere de Stuttgart - FOTO, VIDEO

Postat la 24 iulie 2016 378 afişări

Un imigrant sirian a omorât o persoană şi a rănit alte două, duminică după-amiază, într-un atac comis cu o sabie în sud-vestul Germaniei, informează site-ul publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

NOU ATAC în Germania: Un imigrant sirian a omorât o persoană şi a rănit alte două, în apropiere de Stuttgart - FOTO, VIDEO

 Atacul a avut loc în orăşelul Reutlingen, situat în sud-vestul Germaniei, în apropierea oraşului Stuttgart.

Autorul atacului, un solicitant de azil sirian, a fost imobilizat şi reţinut.

Incidentul s-a produs într-o staţie de autobuz situată în zona Karl, în centrul orăşelului Reutlingen. Potrivit martorilor, un tânăr de 21 de ani a avut o dispută cu o femeie şi a atacat-o cu o sabie. Femeia a decedat în urma rănilor suferite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
germania,
deces,
ranire,
siria,
imigrant,
apropiere,
stuttgart

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.