Nokia surprinde piaţa cu un Lumia ieftin. Cât va costa smartphone-ul

Postat la 05 decembrie 2012 30 afişări

Nokia a lansat miercuri Lumia 620, un smartphone ieftin din gama Lumia, modelul entry-level, al treilea telefon al grupului bazat pe ultima versiune Windows Phone luând prin surprindere analiştii.

La 249 de dolari (circa 190 euro), fără taxe şi subvenţii din partea operatorilor, smartphone-ul este un model mai atractiv ca preţ în seria Lumia, potrivit MarketWatch. Telefonul, lansat la salonul Le Web 2012 din Paris, va intra în ianuarie pe piaţa asiatică, iar la scurt timp va fi lansat în Europa şi Orientul Mijlociu.

Telefonul vizează clienţi mai tineri, potrivit Nokia, şi va dispune de şapte carcase de diferite culori.

Ecranul de 3,8 inci (9,6 centimetri), cu rezoluţie WVGA 800 x 480, este mai compact decât în cazul celorlalte două telefoane Lumia, 920 şi 820, criticate pentru că ar fi prea grele şi prea groase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nokia,
Lumia,
telefon
/actualitate/nokia-surprinde-piata-cu-un-lumia-ieftin-cat-va-costa-smartphone-ul-10372438
10372438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.