Nokia a prezentat Lumia 1020. Ce dotări are smartphone-ul şi cât va costa

Postat la 12 iulie 2013 55 afişări

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizând pe o cameră de înaltă rezoluţie, servicii avansate de localizare şi navigaţie şi alte specificaţii tehnice premium pentru revigorarea vânzărilor şi revenirea pe profit, într-o piaţă dominată de Samsung şi Apple.

Nokia a prezentat Lumia 1020. Ce dotări are smartphone-ul şi cât va costa

 Modelul Lumia 1020 este echipat cu o cameră digitală de 41 megapixeli, care facilitează capturarea unor imagini mai clare, a declarat directorul general al Nokia, Stephen Elop, care a prezentat joi seară la New York noul smartphone produs de compania finlandeză.

Terminalul va fi disponibil începând din 26 iulie la operatorul american AT&T, la un preţ de 299,99 dolari cu abonament pe doi ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nokia-a-prezentat-lumia-1020-ce-dotari-are-smartphone-ul-si-cat-va-costa-11118621
11118621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.