Noile restricţii. Raed Arafat anunţă ce se va întâmpla cu parada de 1 Decembrie

Autor: Petru Mazilu Postat la 28 noiembrie 2021 447 afişări

Noile restricţii. Raed Arafat anunţă ce se va întâmpla cu parada de 1 Decembrie

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că la parada de 1 Decembrie spectatorii nu au nevoie de certificat verde. Regula se aplică doar în zona oficială, a explicat Arafat.

Parada de Ziua Naţională a României se va desfăşura cu spectatori, iar aceştia nu vor avea nevoie de certificat verde.

„Interdicţia de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu şi zonei din apropiere unde stau oamenii. Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică şi purtarea măştii care este obligatorie”, a declarat Raed Arafat, duminică, la finalul şedinţei de Guvern

În zona oficială şi la recepţiile oficiale se poate intra doar cu certificatul verde, iar numărul participanţilor este limitat, a precizat Arafat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raed arafat,
meciuri,
paradă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.