Noi proteste la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea. Angajaţii cer demisia liderului sindical

Postat la 10 septembrie 2012 28 afişări

Peste 300 de angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au reluat protestele, luni, în fata pavilionului administrativ al societăţii, ei cerând demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, pe motiv că acesta nu le mai reprezintă interesele şi este "părtaş la prăbuşirea unităţii".

"Suntem nemulţumiţi de modul în care am fost trataţi de conducerea sindicatului. Acesta este un alt motiv de nemulţumire şi nu vom înceta protestele până când liderul sindicatului Oltchim, Mihai Diculoiu, nu-şi va prezenta demisia. El este complice la prăbuşirea unităţii şi trebuie să-şi dea demisia. De asemenea, suntem supăraţi pe răspunsurile Guvernului, nu avem încredere că situaţia se va rezolva", a spus unul dintre protestatari. Protestul are loc în fata pavilonului administrativ al Combinatului Olchim, până la ora transmiterii acestei ştiri neînregistrându-se incidente. Oamenii sunt conduşi la protest de Corneliu Cernev, pe care îl vor în locul lui Diculoiu la conducerea sindicatului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
proteste,
angajati,
demisie,
lider sindical
/actualitate/noi-proteste-la-combinatul-oltchim-ramnicu-valcea-angajatii-cer-demisia-liderului-sindical-10047320
10047320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.