Noi probleme pentru Volkswagen, după ce şefii companiei au fost puşi sub acuzare pentru manipularea pieţei / Preţul scandalului „Dieselgate” creşte pe zi ce trece

Postat la 24 septembrie 2019 74 afişări

Cei doi lideri ai producătorului auto german Volkswagen, CEO-ul Herbert Diess şi preşedintele Hans Dieter Poetsch, au fost puşi sub acuzare pentru manipularea pieţei în Germania, deoarece nu i-au informat din timp pe investitori de reculul scandalului emisiilor diesel.

Noi probleme pentru Volkswagen, după ce şefii companiei au fost puşi sub acuzare pentru manipularea pieţei / Preţul scandalului „Dieselgate” creşte pe zi ce trece

Procurorii din Braunschweig i-au pus sub acuzare marţi pe cei doi şefi de la Volkswagen, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Klaus Ziehe, potrivit Bloomberg.

Fostul CEO Martin Winkerkorn a fost, de asemenea, acuzat în cazul răsunător de manipulare a pieţei.

Şefii se află într-o situaţie jenantă şi acest lucru înseamnă încă un pas înapoi pentru VW, compania greu încercată de scandalul izbucnit în septembrie 2015, cu privire la falsificarea testelor de emisii la maşinile cu motoare diesel.

Preţul greu plătit de germani a ajuns la 30 miliarde de euro, reprezentând amenzi şi alte cheltuieli, cel puţin până în prezent.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acuzatii,
volkswagen,
manipulare,
scandal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.