NOI poze cu famila regală a Marii Britanii, publicate de ziua prinţului Charles. Petreceri publice şi private la Palatul Buckingham din Londra

Postat la 14 noiembrie 2018 105 afişări

Prinţul Charles de Wales, moştenitorul tronului Marii Britanii, îşi sărbătoreşte, miercuri, a 70-a aniversare prin petreceri publice şi private, în timp ce biroul de presă al acestuia a publicat cu această ocazie două noi fotografii oficiale alături de membrii familiei, potrivit Reuters.

NOI poze cu famila regală a Marii Britanii, publicate de ziua prinţului Charles. Petreceri publice şi private la Palatul Buckingham din Londra

Charles Philip Arthur George, prinţ de Wales, duce de Cornwall, duce de Rothesay, conte de Carrick, baron de Renfrew, conte de Chester şi prinţ al Scoţiei s-a născut la palatul Buckingham din Londra, pe 14 noiembrie 1948.

 

Avea patru ani când bunicul lui, regele George al VI-lea, a murit şi mama sa a urcat pe tron, la vârsta de 25 de ani. În anul următor, Charles asista cu bunica, regina Elizabeth, şi mătuşa, regretata prinţesă Margaret, la momentul în care Elizabeth a II-a era încoronată ca regină a Marii Britanii.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.