Noi informaţii despre explozia de lângă Marea Neagră! Bilanţul morţilor

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 octombrie 2022 1988 afişări

Noi informaţii despre explozia de lângă Marea Neagră! Bilanţul morţilor

Bilanţul exploziei produse vineri într-o mină din Amasra, în Turcia, a ajuns la 40 de morţi, în timp ce 15 mineri sunt încă blocaţi, informează BBC.

Patruzeci de persoane ar fi murit în urma exploziei produse în mină, a anunţat ministrul de interne al Turciei. Suleyman Soylu a declarat anterior că 58 de persoane au fost salvate din mină şi peste o duzină au rămas blocate.

„Cincizeci şi opt dintre mineri au reuşit să iasă nevătămaţi. Estimăm că 15 dintre mineri sunt jos şi încercăm să îi salvăm”, a declarat Soylu.

Aproximativ 110 persoane se aflau în mină în momentul exploziei de vineri, aproape jumătate dintre ele la peste 300 de metri adâncime.

Echipele de intervenţie au lucrat toată noaptea, săpând prin rocă pentru a încerca să ajungă la mai mulţi supravieţuitori.

Cauza exploziei nu este încă cunoscută, iar autorităţile au început o anchetă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
mină,
turcia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.