Noi IMAGINI cu Kim Jong-un: Liderul nord-coreean a suferit o nouă accidentare - FOTO, VIDEO

Autor: Paula Rusanu Postat la 11 aprilie 2015 2643 afişări

După ce în urmă cu mai multe luni, liderul nord-coreean Kim Jong-un a apărut în baston ca urmare a unei operaţii suferite la picior, vineri au fost date publicităţii fotografii în care conducătorul regimului de la Phenian apare bandajat la încheietura mâinii drepte, informează Daily Mail.

În imaginile realizate în timpul unei vizite la o fabrică de produs armament din capitala Phenian se poate observa cum Kim Jong-un zâmbeşte şi îi salută pe cei prezenţi, nepărând afectat de accidentare.

Potrivit sursei citate, un oficial guvernamental a confirmat că imaginile sunt recente.

"Nu avea acest bandaj atunci când a inspectat o unitate militară pe 4 aprilie, deci este ceva recent", a declarat acesta.

Un alt lucru schimbat la liderul nord-coreean este aspectul său fizic, fiind vizibil faptul că acesta s-a îngrăşat în ultima perioadă.

Kim Jong-il a preluat puterea în Coreea de Nord în anul 1994 şi a condus regimul stalinist de la Phenian până în anul 2011, atunci când a decedat. Puterea a fost preluată atunci de fiul său cel mic, Kim Jong-un, actualul lider nord-coreean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KIM JONG-UN,
coreea de nord,
imagini
/actualitate/noi-imagini-cu-kim-jong-un-liderul-nord-coreean-a-suferit-o-noua-accidentare-foto-video-14117986
14117986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.