Noi il sustinem pe Putin

Autor: Mihai Mitrica Postat la 17 aprilie 2011 15 afişări

Partidul guvernamental Rusia Unita a anuntat ca sprijina candidatura premierului Vladimir Putin la alegerile prezidentiale din 2012, la o zi dupa noi speculatii privind rivalitatea dintre seful Guvernului si presedintele Dmitri Medvedev.

Premierul rus declarase anterior ca nu exclude sa se prezinte la alegeri, la fel cum a afirmat si presedintele Medvedev, subliniind ferm ca o candidatura va fi decisa in comun, dar ca este prea devreme pentru a vorbi despre ea.

Dezacorduri aparente afisate recent au relansat in ultimele saptamani speculatiile privind o rivalitate eventuala intre cei doi lideri de la Moscova. Medvedev a fost propulsat in 2008 in functia de presedinte de predecesorul sau, Vladimir Putin (2000-2008), caruia constitutia rusa nu ii permitea mai mult de doua mandate consecutive.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-il-sustinem-pe-putin-8163016
8163016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.