Noi detalii în scandalul VIERMILOR găsiţi în laptele pentru elevi: Şcoala nu a respectat procedurile/ Motivul pentru care ancheta este îngreunată

Postat la 31 ianuarie 2019 48 afişări

Ancheta declanşată în cazul laptelui cu larve descoperit la o şcoală din Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud, se desfăşoară cu dificultate, după ce instituţia de învăţământ nu ar fi respectat procedurile sanitar-veterinare şi nu a anunţat autorităţile, ci a returnat baxul infestat producătorului.

Noi detalii în scandalul VIERMILOR găsiţi în laptele pentru elevi: Şcoala nu a respectat procedurile/ Motivul pentru care ancheta este îngreunată

Inspectorii sanitar veterinar şi cei ai Direcţiei de Sănătate Publică din Bistriţa-Năsăud care au declanşat, miercuri, anchete după ce la o şcoală din comuna Rodna au fost găsite larve într-un bax cu lapte destinat elevilor.

 

Anchetele se desfăşoară îngreunat deoarece conducerea şcolii nu a respectat procedurile sanitar-veterinare care se impun în astfel de situaţii şi a returnat baxul cu probleme producătorului.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
lapte,
scoala,
ancheta,
proceduri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.