Noi date din anchetă. Unde a lucrat poliţistul care lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, înainte de a se angaja în Poliţie

Postat la 14 ianuarie 2022 2372 afişări

Noi date din anchetă. Unde a lucrat poliţistul care lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, înainte de a se angaja în Poliţie

Constantin Popescu, agentul care a lovit-o mortal pe Raisa, fetiţa în vârstă de 13 ani, pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului, din Sectorul 1, a lucrat în Anglia până în 2016, anterior încadrării sale în Poliţie.

Surse judiciare au declarat pentru GÂNDUL că agentul este născut în 1991. Înainte de a se angaja în Poliţie, el a lucrat în Anglia, până în anul 2016.

În 2017, Constantin Popescu a fost angajat din sursă externă în structura Ministerului Afacerilor Interne.

Agentul a obţinut permisul de conducere în România, în anul 2012. Ulterior, când s-a mutat în Marea Britanie, şi-a preschimbat acest act. La revenirea în România, în 2016, nu a mai fost necesară această procedură, în baza acordurilor care funcţionează la nivelul Uniunii Europene.

Fotografiat în timp ce verifică cu bocancul dacă victima este vie

O imagine şocantă a apărut joi după-amiază, al câteva ore după ce agentul a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pieteni. El a fost fotografiat de către martori în timp ce încerca să verifice cu bocancul dacă victima este vie.

Pe fotografie se vede cum poliţistul, care vorbeşte la telefon, cel mai probabil cu operatori de la Serviciul 112, o verifică pe fetiţă cu bocancul stâng. Aceasta era grav rănită şi sângera puternic din zona capului, după ce a fost lovită cu viteză.

„Deci a coborât din maşină şi cu piciorul, cu bocancul, îi dădea peste piciorul fetiţei ca să vadă dacă mai respiră. Iar băiatul care era martor lângă el, la acel moment, i-a spus: de ce dai cu piciorul în ea? Atunci a întors-o într-o parte, cu mâna”, a relatat o martoră.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lovire,
politie,
trecere de pietoni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.