NN Asigurări de Viaţă are un nou director pentru aria de risc

Autor: Ioana Matei Postat la 08 februarie 2019 43 afişări

NN Asigurări de Viaţă a anunţat numirea Dorinei Coşbuc ca membru al echipei de management, în poziţia de director al ariei de risc, fiind responsabilă de funcţia de management al riscurilor, începând cu data de 28 ianuarie 2019, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Mandatul Dorinei Coşbuc este în curs de autorizare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Noul director al ariei de risc are o experienţă de peste 14 ani în industria asigurărilor, acumulată în companii precum UNIQA Asigurări de Viaţă sau Metropolitan Life. Ea o succede pe Ana Tripşa, care îşi continuă cariera pe plan internaţional în cadrul NN Group, în poziţia de director al ariei de risc (Chief Risk Officer) al companiei de reasigurare NN Re, cu sediul în Haga.

”Din poziţia de director al ariei de risc, misiunea mea şi a echipei de specialişti în risc va fi să susţinem NN Asigurări de Viaţă să dezvolte mai departe arhitectura şi politicile integrate de risc şi să continuăm să integrăm managementul riscului în planificarea strategică pe termen lung”, a spus noul director al ariei de risc a NN Asigurări de Viaţă. Dorina Coşbuc a absolvit Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi un master în Audit şi Consultanţă în cadrul aceleiaşi instituţii. De asemenea,

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
risc,
director,
asigurari de viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.