NN Asigurări a vândut asigurări de 320 de mil. lei în prima jumătate a anului şi a raportat profit de 8,6 mil. lei

Postat la 18 august 2016 74 afişări

NN Asigurări a vândut asigurări de 320 de mil. lei în prima jumătate a anului şi a raportat profit de 8,6 mil. lei

NN Asigurări de Viaţă, cea mai mare companie de asigurări de viaţă din piaţa locală, a vândut asigurări în valoare de 320 milioane de lei în intervalul ianuarie-iunie a acestui an, în creştere cu 3,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise de asigurător. Prima brută medie pentru asigurările încheiate în perioada ianuarie-iunie a fost de aproximativ 1.805 lei, nivel comparabil cu cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce suma medie asigurată a fost de 74.600 de lei, în creştere cu 36%.

Profitul brut de la jumătatea anului s-a situat la 8,6 milioane de lei (2 mil. euro), în creştere cu circa 23% faţă de prima jumătate din 2015.

“Per ansamblu, evoluţiile pe care le-au înregistrat principalii indicatori financiari în primul semestru din acest an reflectă modul în care au performat în contextul pieţei strategiile pe care le implementăm pe fiecare linie de business. Lansarea business-ului de asigurări de sănătate a fost principalul nostru reper în această perioadă.

Laînceputul anului am definitivat ultimele detalii operaţionale şi comerciale şi, începând din aprilie, asigurarea de sănătate este disponibilă clienţilor. Până la finalul lunii iunie, unul din cinci clienţi noi a ales asigurarea de sănătate NN”, a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viaţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.