O tânără din România a găsit o borsetă plină cu aur şi bani. Vezi ce a făcut cu ea:

Postat la 18 august 2016 740 afişări

O tânără din România a găsit o borsetă plină cu aur şi bani. Vezi ce a făcut cu ea:

O tânără din Botoşani a găsit o borsetă plină cu aur şi bani şi fără a sta pe gânduri s-a dus direct la proprietar pentru a-i înapoia bunurile. Femeia în vârstă de 24 de ani circula cu maşina pe drumul european Botosani – Iasi, moment în care a observat borseta.

„Ma intorceam de la Iasi, iar in apropiere de Manastirea Zosin am vazut in mijlocul drumului o borseta. Am oprit, iar cand am deschis borseta am gasit 200 de lei si mai multe lantisoare si bratari de aur”, a povestit tânăra pentru stiri.botosani.ro.

Fara sa stea pe ganduri, botosaneanca s-a uitat pe actele din borseta si s-a dus direct la proprietar acasa, acolo unde se afla mama acestuia. A cerut numarul de telefon si i-a inmanat personal bărbatului borseta în care se aflau aurul, banii si actele.

Botoşăneanca nu a dorit sa-si dezvaluie identitatea si considera ca a facut ceva absolut normal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
bani,
gasire,
tanara,
romania,
botosani,
drum,
iasi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.