Care sunt executivii din corporaţiile americane care pot primi câteva sute de milioane de dolari dacă sunt daţi afară

Postat la 17 august 2016 188 afişări

Care sunt executivii din corporaţiile americane care pot primi câteva sute de milioane de dolari dacă sunt daţi afară

Bloomberg a alcătuit un top al executivilor care vor obţine cele mai mari câştiguri în cazul în care vor fi daţi afară din funcţiile pe care le deţin în companiile pentru care lucrează.

Totul a pornit de la pachetul de plecare al CEO-ului de la Yahoo!, Marissa Mayer, care ar trebui să primească peste 50 mil. dolari dacă este forţată să părăsească compania.

Steve Wynn de la Wynn Resorts (retail) primeşte cei mai mulţi bani dacă este dat afară, anume 358 mil. dolari. În acest top este prezent şi executivul de origine română, Safra Catz de la Oracle care dacă este concediată ar trebui să primească 137 de milioane de dolari.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.