Dacian Cioloş, apel pentru susţinerea lui Ponor şi Drăgulescu: "Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii, să fim suporteri adevăraţi"

Postat la 17 august 2016 134 afişări

Premierul Dacian Cioloş a făcut, marţi seara, pe Facebook, un apel pentru susţinerea sportivilor Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, afirmând că românii nu trebuie să fie doar consumatori de victorii, ci şi suporteri adevăraţi, dar că "nu trebuie să ne obişnuim cu eşecuri".

Dacian Cioloş, apel pentru susţinerea lui Ponor şi Drăgulescu: "Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii, să fim suporteri adevăraţi"

”Cătălina Ponor ştie să dăruiască atunci când câştigă, aşa cum dăruieşte şi când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toţi sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt şi ceea ce fac. Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevăraţi pentru toţi aceia pentru care sportul este un mod de viaţă, este formator de caractere - uneori în condiţii foarte grele, este fair-play şi autodepăşire. Este momentul să recunoaştem că, după fiecare competiţie, învăţămintele trebuie să le tragem şi noi, ca oameni chemaţi să-i susţină, să-i sprijine. Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim şi vă apreciem enorm, pentru că ştim cât munciţi şi cât dăruiţi pentru a ne reprezenta acolo şi pentru a ne oferi momente de emoţie şi de bucurie”, a scris Dacian Cioloş.

Ulterior, el a revenit şi cu un comentariu la postarea sa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.