Impresionanta poveste a tinerei din Oradea care a reuşit, la doar 17 ani, să-i fascineze pe americani

Postat la 16 august 2016 3553 afişări

Impresionanta poveste a tinerei din Oradea care a reuşit, la doar 17 ani, să-i fascineze pe americani

La doar 17 ani, o tânără din Oradea a reuşit să-şi descopere pasiunea pentru make-up şi să-i impresioneze pe americani cu machiajele realizate. Antonia Lestyán susţine că a fost mereu omul extremelor: pe de-o parte, fata cu sufletul dedicat artelor, deoarece desenează de la 5 ani, cântă la chitară, scrie şi a practicat dansul, iar pe de altă parte,este întruchiparea unui viitor student la medicină, deci amatoare de „parte reală” a vieţii.

“Nu am putut să mă despart de niciuna dintre conceptele acestea, chiar dacă sunt foarte diferite şi, dacă mă gândesc mai bine, datorită armoniei pe care am creat-o între ele, am ajuns ceea ce sunt azi. Sunt o persoană foarte ambiţioasă, chiar perfecţionistă, două caracteristici pe care eu le consider esenţiale dacă îţi doreşti cu adevărat meseria aceasta. Întotdeauna detaliile vor face diferenţa şi fiecare plus te poate ajuta să ajungi acolo unde ţi-ai propus”, ne-a mărturisit Antonia Lestyán.

A crescut cu ideea că orice femeie care se respectă trebuie să aibă grijă, în primul rând, de pielea sa şi, implicit, de lookul pe care îl are. Acest concept i-a fost insuflat de mama sa care este medic estetician şi care prin meseria pe care o practică a făcut-o  curioasă să descopere domeniul de beauty, de unde şi dorinţa ei de a studia dermatologia.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oradea,
americani,
pasiune,
reusita,
tanara,
arta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.