Niţu: Nu este o situaţie plăcută că un procuror al PICCJ este implicat într-un dosar de corupţie

Postat la 28 octombrie 2013 47 afişări

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, luni, că nu este o situaţie plăcută ca un procuror al Parchetului ICCJ să fie implicat într-un dosar de corupţie, precizând că urmează ca cercetările să stabilească în ce măsură magistratul a acţionat în legătură cu atribuţiile de serviciu.

Niţu: Nu este o situaţie plăcută că un procuror al PICCJ este implicat într-un dosar de corupţie

 "Personal, ca şi conducător de instituţie, sunt mâhnit, nu este o situaţie plăcută. (...) Imaginea Parchetului General ar putea să nu fie afectată deloc sau absolut deloc în situaţia în care se va stabili că procurorul, chiar cu funcţie de conducere, nu a acţionat în legătură cu interesele de serviciu, ci a acţionat în nume personal şi în interes personal", a spus Tiberiu Niţu, la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Procurorul general al României a precizat că urmează ca cercetările să stabilească în ce măsură procurorul Angela Nicolae "a acţionat în legătură cu atribuţiile de serviciu sau nu".

"Urmează ca ancheta să lămurească acest lucru. Nu ştiu mai mult decât ceea ce scrie în comunicatul de presă. (...) Nu pot să vă dau mai multe detalii pentru că dosarul este la Direcţia Naţională Anticorupţie, este un dosar pe rol şi dumnealor cu siguranţă vor face precizările necesare în momentul în care au mai multe informaţii", a mai spus Tiberiu Niţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nitu-nu-este-o-situatie-placuta-ca-un-procuror-al-piccj-este-implicat-intr-un-dosar-de-coruptie-11574236
11574236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.