NINSORI ŞI VISCOL: Circulaţie îngreunată în mai multe zone, din cauza zăpezii. Lista drumurilor afectate

Postat la 26 martie 2013 18 afişări

Circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale, însă nu sunt porţiuni de drumuri închise sau blocate, stratul de zăpadă depus pe carosabil fiind între unu şi patru centimetri.

NINSORI ŞI VISCOL: Circulaţie îngreunată în mai multe zone, din cauza zăpezii. Lista drumurilor afectate

 Ministerul Afacerilor Interne a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt porţiuni de drumuri naţionale şi judeţene închise sau blocate. De asemenea, nu sunt persoane blocate, înzăpezite sau aflate în situaţii dificile.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru, iar pe autostrada A2, la Brăneşti, este zăpadă mocirlită de unu-doi centimetri.

În Muntenia, drumurile pe care s-a depus un strat subţire de zăpadă sunt în judeţele Prahova - DN 1, DN 71, la Sinaia, DN 1A, la Cheia, în Ilfov, Giurgiu şi Argeş.

Pe drumurile naţionale din mai multe judeţe din Oltenia s-a depus un strat de zăpadă între unu şi zece centimetri: în Dolj şi Gorj - pe DN 6B Craiova - Hurezani, DN 66 Filiaşi - Rovinari, DN 65 Craiova - limita cu judeţul Olt, DN 67C Bengeşti - Rânca, DN 67 Scoarţa - Milostea, DN 67B Scoarţa - Maru, DN 65C Craiova - Horezu (zăpadă între patru şi zece centimetri); în judeţul Vâlcea - pe DN 7A Voineasa - Obârşia Lotrului, DN7 Seaca - Călineşti, DN 64 Munteni - Olăneşti, DN 67 Milostea - Budeşti, DN 67B Maru - Suteşti, DN 7D Grebleşti - limita cu judeţul Argeş, DN 73C limita judeţului Argeş - Blidari (Vâlcea); în judeţul Mehedinţi - DN 67D Godeanu - Valea Cernei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ninsori-si-viscol-circulatie-ingreunata-in-mai-multe-zone-din-cauza-zapezii-lista-drumurilor-afectate-10691098
10691098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.