Nini Săpunaru: Ponta duce un război acerb împotriva PNL fluturând funcţiile deţinute de liberali

Postat la 24 februarie 2014 29 afişări

Preşedintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, îl acuză pe premierul Victor Ponta de faptul că "duce un război tot mai acerb împotriva PNL", după ce ar fi "săpat constant" la temelia USL, printr-un mesaj adresat liberalilor postat pe o pagină de socializare.

Nini Săpunaru: Ponta duce un război acerb împotriva PNL fluturând funcţiile deţinute de liberali

 "Constat cu mâhnire că premierul Victor Ponta duce un război tot mai acerb împotriva PNL. După ce a săpat constant la temelia unităţii USL, Ponta îşi imaginează că poate destabiliza unitatea PNL", susţine Săpunaru într-un comunicat remis MEDIAFAX.

El îi transmite un mesaj public premierului: "Nu, domnule Ponta, PNL a demonstrat în repetate rânduri că poate face politică din opoziţie, că este un partid mare care nu poate fi dezbinat de ocuparea vremelnică a unor funcţii".

De asemenea, liderul PNL Vrancea susţine că mesajul postat de premier pe contul de socializare, adresat alegătorilor PNL şi USL, "este de fapt un mesaj în care acesta flutură funcţiile deţinute de liberali la centru şi în teritoriu".

"PNL rămâne la putere, unit, pentru a guverna ţara, aşa cum a promis. Premierul Ponta şi PSD să nu conteze pe noi în perpetuarea sistemului promovat şi menţinut de Traian Băsescu privind bătălia pentru funcţii", mai susţine Săpunaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nini-sapunaru-ponta-duce-un-razboi-acerb-impotriva-pnl-fluturand-functiile-detinute-de-liberali-12140413
12140413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.