NINGE în plină vară în România! Anunţul drumarilor

Postat la 17 iulie 2017 443 afişări

Schimbarea bruscă de vreme a dus la temperaturi scăzute la mare dar şi la munte. La 2.000 de metri altitudine, pe Transalpina, a şi nins. Turiştii au fost surprinşi să vadă că drumul s-a albit. Chiar dacă stratul de zăpadă nu e mare, drumarii au împrăştiat deja material antiderapant, pentru a evita situaţiile neplăcute, informează digi24.ro.

NINGE în plină vară în România! Anunţul drumarilor

Pe Facebook, Sectia Drumuri Nationale Targu Jiu a adăugat fotografii şi video cu mesajul: „Din cauza schimbării bruşte a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindina şi lapoviţă.

Angajaţii districtului Ranca au intervenit cu clorura de calciu pentru a evita formarea gheţuşului pe drum.

Sfătuim conducătorii auto surprinşi cu autovehiculele neechipate de iarna, sa rămână opriţi pe marginea părţii carosabile pana când condiţiile meteo permit reluarea călătoriei”.

Transalpina este cea mai înaltă şosea din ţară şi e considerată un drum periculos, mai ales că maşinile sunt dotate cu anvelope de vară în această perioadă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vara,
anunt,
ninsori,
romania,
drum,
transalpina,
evitare,
schimbare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.