Nicuşor Dan, plângere la DNA pentru un prejudiciu de câteva milioane de euro la cimitire

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 mai 2021 157 afişări

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a depus la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro: „Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică”.

Nicuşor Dan, plângere la DNA pentru un prejudiciu de câteva milioane de euro la cimitire

„Am depus ieri (miercuri - n.r.) la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică”, anunţă Nicuşor Dan.

El precizează că, ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu poate oferi alte detalii.

„Asigur însă bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”, conchide priarul general al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
cimitire,
dna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.