Nicuşor Dan: Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească

Autor: Cosmin Pirv Postat la 25 ianuarie 2022 30 afişări

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că, după încetarea grevei, discuţiile vor continua pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească la Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Nicuşor Dan: Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că greva de la STB s-a încheiat, după ce discuţiile de luni seara cu angajaţii şi sindicaliştii de la STB au avut succes.

Edilul anunţă că marţi dimineaţa aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au ieşit pe traseu.

„Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile”, susţine primarul.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au intrat joi dimineaţă în grevă spontană. Tribunalul Bucureşti a suspendat protestul, însă angajaţii STB au continuat să nu vină la serviciu pe parcursul următoarelor zile. Greva a încetat marţi dimineaţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
grevă,
stb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.