Nicuşor Dan: Cu răcirea asta de ieri pe azi, este de aşteptat să avem avarii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 decembrie 2022 45 afişări

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că, de trei zile, Capitala stă cel mai bine din această iarnă în privinţa furnizării cu apă caldă şi căldură, însă odată cu vremea rece este posibil să apară avarii.

Nicuşor Dan: Cu răcirea asta de ieri pe azi, este de aşteptat să avem avarii

„Cu răcirea asta de ieri pe azi, este de aşteptat să avem avarii, pentru că aşa se întâmplă când suntem nevoiţi să dăm drumul la căldură şi la presiune mai mare, este o reţea în care unele conducte au 50 de ani, au ieşit de mult din perioada lor normală de funcţionare şi atunci o să avem probleme, suntem pregătiţi să le rezolvăm. în ceea ce priveşte producţia, CET-urile funcţionează, la această oră totul funcţionează, aşteptăm să vedem ce se întâmplă, afirmă la TVR Info Nicuşor Dan.

El afiormă că înlocuirea conductelor „este o necesitate”.

„Este o necesitate să schimbăm conductele. În perioadele de iarnă nu putem să schimbăm pe magistrală, pentru că nu putem să oprim căldura. Putem să schimbăm pe aşa numitele racorduri, care sunt porţiunile intermediare. (...) Pe acestea putem să lucrăm iarna”, a explicat primarul Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
căldură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.